UX/UI Design

Wat maakt User experience design (UX) en User interface design (UI of IXD) nou zo belangrijk?

UX design
Het ontwerpproces begint bij UX Design. We definiëren de gebruikerservaring op basis van waardevolle data uit doelgroepanalyses. Deze informatie gebruiken we om wireframes te creëren met de juiste doelen en functionaliteiten voor een optimale gebruikerservaring. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe beter de website converteert. Een goede UX-designer, en daar hebben wij er een hoop van, denkt aan logische transities, mooie animaties en een slimme front-end.
 

UI design
Met UI design maken we het visueel ontwerp gebruiksvriendelijk en herkenbaar. Hierbij staat de gebruiker centraal en letten we vooral op kleurgebruik en consistentie van de elementen. Dat wil zeggen dat we rekening houden met de gebruiker en wat ze gewend zijn. We creëren een indrukwekkende beleving die de klant 

Ben je zover om een indrukwekkende beleving te creëren voor jouw doelgroep? Neem contact met ons op en maak een vliegende start!

 

Enthousiast?

Wij staan voor jou klaar! Als full service digital agency combineren wij jouw kennis van de markt met onze kennis van de digitale wereld. Neem contact op en start jouw transformatie.

Koen Bogaard
Creative Director

Wij helpen je graag

1Waar kunnen we je bij helpen? Kies je onderwerp.
Category
1/4
Leave your contact details and we get in touch.
Hans Nagtegaal
Hans Nagtegaal
Managing Director
ballon