Terug naar overzicht

Misterbed

Uitgeslapen e-Commerce platform voor Misterbed.nl
180%
More sales
2021
Date
3+
Sites

Client

Online en vanuit de showroom in Utrecht biedt MisterBed een groot assortiment (kinder)bedden en kledingkasten, en alles wat een slaapkamer maar nodig heeft. Voor een goede prijs vind je bij MisterBed de oplossing en de service die je zoekt.

Problem

Vanuit MisterBed kregen we de vraag om  alle workflows te optimaliseren en te automatiseren. De voormalige webshop was ontwikkeld  in  Magento  1  en  zou niet  gekoppeld  kunnen  worden aan  het  nieuwe  ERP systeem. De webshop moest opnieuw worden ontwikkeld  voor Magento 2. 

Daarnaast is tegenwoordig voor mobiele devices een responsive webshop niet meer voldoende. De uitdaging was om een adaptive design te ontwerpen, zodat er voor elk device een eigen webshop ervaring wordt gecreëerd die beter converteert dan het vorige responsive design. Ongeveer 65%  van  de  bezoekers  bezocht de webshop  via  een mobiel apparaat, maar  de conversie  was  maar  0,3%. Dit  bleef  achter  op  de  0,9%  bij  de desktop bezoekers.

Solution

Voor ons team van digitale specialisten zijn uitdagingen als deze een ‘’niet-ver-van ons-bed-show’’. Met  een  gloednieuw webdesign, dat is afgestemd  op  de  nieuwe mobiele  formaten  en  gebruikerservaring  van de gebruikers,  is de webshop in Magento 2 geoptimaliseerd  voor  conversie. De website is mobielvriendelijk, waardoor het afrekenen laagdrempeliger wordt voor mobiele gebruikers