Terug naar overzicht

ISI International Statistical Institute

Redesign met internationaal karakter
160%
More visitors
2022
Date
2+
Sites

Client

Het International Statistical Institute (ISI) is een internationale organisatie die zich richt op de ontwikkeling en toepassing van statistische methoden en theorieën.  ISI is ongeëvenaard in zijn wereldwijde bereik onder statistici en geïnteresseerden op het gebied van statistiek.

Gedurende haar 138-jarige geschiedenis is ISI een echt internationale organisatie geweest die statistici van alle verschillende specialisaties en uit verschillende delen van de wereld heeft samengebracht om haar missie van goed begrip, ontwikkeling en praktijk van statistiek te realiseren. Het is een belangrijke speler in de wereld van de statistiek en blijft zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van de discipline.

Challenge

ISI beheert verschillende webportalen, elk met een eigen functie of doelgroep.  De verschillende portalen zijn ontwikkeld op verschillende systemen, waarvan vele niet meer voldeden aan de huidige beveiligingseisen. Omdat de beveiligingseisen voor IT-oplossingen de laatste jaren strenger en urgenter zijn geworden, kregen wij vanuit ISI de vraag voor een betere controle over de webportalen.

Solution

We hebben een core platform ontwikkeld van waaruit alle verschillende portalen (HUBS) worden opgezet en beheerd. Onze creatieve team van designers hebben een gloednieuwe redesign ontworpen die we vervolgens geïntegreerd hebben in een veilige Drupal omgeving. Daarnaast hebben we een interne social media platform ontwikkelt voor de leden van ISI, om een veilig plek te creëeren waar informatie en ideëen gedeeld kan worden.