Terug naar overzicht

Domino's

Domino's Pizza
120%
More sales
2018
Date
3+
Sites

Client

Met een reputatie voor het leveren van de heerlijkste pizza's rechtstreeks naar jouw deur, heeft Domino's Pizza de harten en magen veroverd van pizza-liefhebbers over de hele wereld. Met de razendsnelle bezorging van Domino’s Pizza ben je altijd verzekerd van een warme, verse pizza, precies wanneer je hem nodig hebt.

 

Problem

In de toekomst zal Domino’s Pizza robots gebruiken om pizza’s te bezorgen. Tot die tijd heeft Domino’s pizza voldoende bezorgers nodig die op hun scooter of fiets de stad doorkruisen. Om meer nieuwe werknemers aan te trekken, kregen we de vraag om een apart Drupal-platform, ‘Domino’s Jobs', te ontwikkelen

 

Solution

Als je nu iets te weten wilt komen over Domino’s als werkgever, hoef je voortaan geen Domino’s scooter op straat aan te houden. Via het platform kunnen geïnteresseerden eenvoudig beschikbare vacatures in de buurt vinden en direct vanuit de filialen pagina solliciteren. Elke filiaalhouder kan zelf aangeven welke vacatures openstaan en ontvangt sollicitaties zodra iemand solliciteert via Domino's Jobs. Ingestuurde cv’s blijven een bepaalde tijd in het systeem staan, zodat deze sollicitanten op een later tijdstip alsnog benaderd kunnen worden.

Werken bij Domino's Pizza

Domino's Dating App

Dominos Double Dice

Domino's Pizza The Big One

Group Ordering App